Klaipėdiškiai „Food Balance“: savo tiekiamu maistu norime įkvėpti žmones pradėti rūpintis savimi

  • Teksto dydis:

Pajūryje gimusi „Food Balance“ subalansuoto maisto prenumeratos į namus paslauga visada turėjo aiškią misiją: kviesti žmones pradėti rūpintis savimi. „Pasaulyje, kur nuolat lekiame ir niekada nesustojame, svarbu turėti stabilią rutiną“, – tikina „Food Balance“ komanda ir džiaugiasi, kad pagaliau savo paslaugą pasiūlys ir Kauno gyventojams.

Daugelis pamirštame, o gal ir nežinome, kokią didelę įtaką mityba daro mūsų gyvenime.

„Maistas lyg kuras – kuo jis kokybiškesnis, tuo ilgiau ir toliau galime nukeliauti, – priminė vienas iš „Food Balance“ įkūrėjų, sporto treneris bei aktyvių stovyklų vaikams rengėjas Paulius Dragūnas. – Man, kaip asmeniniam treneriui, dažnai tenka susidurti su klientais, kurie turi svorio problemų. Ir vien sportas jų tikrai neišspręs. Pirmiausia visada eina mityba, o tik paskui aktyvus gyvenimo būdas.“

Per daugiau nei dvejus darbo metus Klaipėdoje ir Šiauliuose „Food Balance“ komanda jau spėjo įsitikinti, kad geras maistas bei tikslingai apskaičiuotas jo kiekis gali sutvarkyti nemigos, svorio, odos, net energijos stygiaus problemas.

„Food Balance“ nuotr.

„Klientai noriai dalijasi savo patirtimi, pasiektais rezultatais, pagerėjusia nuotaika, padidėjusia motyvacija ir atsiradusia energija, o mes savo ruožtu džiaugiamės už kiekvieną patenkintą klientą kaip už save patį“, – tikino Manfredas Ginetas, „Food Balance“ bei kitų maitinimo įstaigų pajūryje vadovas.

Jis prisimena, nuo ko viskas prasidėjo: „Idėja gimė karantino metu, kai su bičiuliu Pauliumi pamatėme, jog sėdėjimas namie bei valgymas kas po ranka papuola neprideda nei džiaugsmo, nei energijos. Abu esame energingi ir veiklūs žmonės. Tad užpuolusi apatija, kuri, kaip žinia, dažnai kankina maitinantis nedisciplinuotai, buvo geriausia motyvacija ryžtis Klaipėdoje pristatyti dar itin naują sveiko maisto į namus paslaugą.“

„Food Balance“ nuotr.

Siūlydami net 100 skirtingų patiekalų per mėnesį, „Food Balance“ siekia sugriauti mitą, kad sveika mityba – nuobodi, prėska ir vis apie tą patį.

„Mums svarbu, kad maistas būtų skanus, racionas gausus, netrūktų ir desertų, skirtų pasilepinti“, – tikino P. Dragūnas. – Dirbame su sertifikuota dietiste bei profesionaliais šefais, kad paslauga būtų kuo kokybiškesnė. Noriai atsižvelgiame ir į klientų pastabas – juk galų gale viską darome tik dėl jų.“

„Food Balance“ nuotr.

Nuo lapkričio 6-osios „Food Balance“ savo paslaugas siūlys ir Kaune. Kaip patys sako, tikisi, kad su kauniečiais draugaus ilgai.

„Kuo didesnis miestas, tuo greitesnis ir gyvenimo tempas. Norime, kad „Food Balance“ maistas padėtų nepristigti energijos kopiant į savo kalno viršūnę“, – sakė M. Ginetas.

„Food Balance“ nuotr.

„Food Balance“ – subalansuotos mitybos prenumerata į namus ar biurą jau priima išankstinius užsakymus ir kviečia pasinaudoti išskirtine 20 proc. nuolaida su kodu KAUNAS20 internetinėje „Food Balance“ parduotuvėje www.subalansuotasmaistas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

„Food Balance“

„Food Balance“ portretas
Lietuviškam pavadinimui proto neužteko ????

a čia

a čia  portretas
tas maistas kur pasibaigusiais terminais?

na

na portretas
tikrai kad brangu ir nelabai skanu gal kokiems veganams ir patinka.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių