„Tele2“ pratęsia nemokamus skambučius ir SMS į Izraelį dar mėnesiui

  • Teksto dydis:

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ pratęsia tarptautinio ir tarptinklinio ryšio paslaugų kompensaciją į Izraelį dar mėnesiui – iki lapkričio 30 d. 23.59 val. Visi operatoriaus klientai, bendraujantys su Izraelyje esančiais artimaisiais gali nemokamai skambinti ir rašyti, o šalyje esantys klientai taip pat gali naudotis nemokamais mobiliaisiais duomenimis. Kompensacija pratęsta privatiems, verslo ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams.

„Neramumams Izraelyje tęsiantis, stebime tolesnį klientų poreikį nenutraukiamai komunikacijai su šalyje esančiais artimaisiais, todėl ir toliau užtikrinsime jų sklandų bendravimą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Be to, „Tele2“ kartu su „Jaunimo“ linija tęsia pradėtą iniciatyvą ir toliau teikia nemokamą emocinę pagalbą savo klientams. Konsultacijas visą parą teikia „Jaunimo linijos“ savanoriai, paskambinus specialiuoju numeriu +370 5 265 7904.

Pratęsti ryšio paslaugų kompensavimą nuspręsta įvertinus šios paslaugos būtinumą.

Skambučių, SMS ir interneto duomenų kaštai mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle kompensuojami privatiems ir verslo klientams. Jiems papildomų veiksmų imtis nereikia – kompensacija už šį laikotarpį bus pritaikyta mėnesio pabaigoje, išrašant sąskaitą.

Nulinis tarptautinio ir tarptinklinio ryšio tarifas skambučiams, SMS ir mobiliesiems duomenims su Izraeliu galioja ir išankstinio mokėjimo paslaugos „Pildyk“ klientams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vadinasi

vadinasi portretas
vėl nuolaidos žydam, už kurias sumokės lietuviai.

tai

tai portretas
jau pasaulis viesai pareiske kad izraelio prezidentas yra zudikas o musu telebibiai nekreipia demesio

viskas zydams veltui,,,,,,,,,,,

viskas zydams veltui,,,,,,,,,,, portretas
As atsisakiau tele-2,tegu ieskos durnesniu,
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių