Pavasario mada – atraskite tris moteriškos pavasario mados tendencijas gaiviam garderobui

  • Teksto dydis:

Ar norite atnaujinti savo drabužių, avalynės arba aksesuarų kolekciją ir tinkamai pasiruošti pavasario sezonui? Tada čia sužinosite visą svarbiausią informaciją apie mados tendencijas.

Kokią stilingą striukę rinktis pavasario sezonui?

Pavasaris – tobulas metas atsinaujinti ir peržiūrėti savo spintą. Ar manote, kad šiuo metu dar neturite tokių drabužių ir kitų stiliaus detalių, kurios padėtų sukurti tobulai gaivų įvaizdį? Tada skaitykite toliau ir sužinokite daugiau apie naujausias šio sezono tendencijas, kurios padės atrodyti puikiai bet kokioje situacijoje. Taigi, ką verta žinoti?

Visų pirma, dar nereikėtų pamiršti striukių! Nors dažnai džiugina saulės spinduliai, nereikėtų pamiršti, kad lietuviškas pavasaris taip pat gali turėti ir nemažai lietaus arba vėjo – dėl to reikia pagalvoti apie stilingą pavasarinę striukę.

Pavyzdžiui, demisezoninė striukė iki klubų bus puikus pasirinkimas. Ar dažnai pamirštate pasiimti skėtį? Tada pravers ir prie striukės priderintas gobtuvas! Jeigu norite šį pavasarį atrodyti itin stilingai, nebijokite rinktis įvairių ryškesnių atspalvių – mėlynų, geltonų ir kitų.

Daugybę stilingų ir kokybiškų striukių jau dabar galite rasti čia: https://modivo.lt/c/moterims/drabuziai/striukes. Peržiūrėkite naujausias kolekcijas bei specialius pasiūlymus ir išsirinkite jums tinkamiausią variantą.

Patogūs ir madingi batai – ką rinktis?

Pavasario sezonui tikrai prireiks ir patogios avalynės, kuri padės džiaugtis puikiu oru. Ką verta rinktis?

Vienas iš gerų pasirinkimų – sportiniai bateliai. Ir tikrai nereikia patikėti stereotipu, kad tokia avalynė tinka tik sporto salėje! Pavyzdžiui, balti moteriški sportbačiai atrodys itin stilingai ir bus lengvai priderinami tiek prie klasikinių džinsų, tiek prie ilgos pavasarinės suknelės.

Ar savo avalynės kolekcijoje dar neturite jums tinkančių ir patinkančių sportinių batelių? Tada prekės ženklas Nike iš MODIVO.lt turi daugybę puikių modelių, todėl lengvai rasite jums tinkamiausią.

Nereikėtų pamiršti ir stilingų klasikinių aulinukų – tokie batai tikrai suteiks jūsų aprangai elegancijos ir padės atrodyti stilingai net ir itin svarbaus renginio metu.

Jeigu norite išsirinkti itin universalius aulinukus, tikrai nesuklysite, jei įsigysite rudus arba juodus batus iš natūralios odos. Žinoma, pavasaris suteikia galimybę šiek tiek pasipuošti, todėl nebijokite ir įvairių aukso spalvos detalių ant batų – jos suteiks įdomumo.

Partnerio nuotr.

Kokie moteriški drabužiai rekomenduojami šį sezoną?

Planuojate atnaujinti savo įvaizdį? Tada nereikėtų pamiršti ir svarbiausios dalies – drabužių! Taigi, ką verta turėti savo spintoje šį sezoną?

Vienas iš populiariausių šio sezono pirkinių – tiesaus kirpimo džinsai. Toks modelis jau ne pirmą mėnesį karaliauja (internetinių) parduotuvių lentynose, todėl nenuostabu, kad vis daugiau moterų renkasi būtent tai. Žinoma, tai yra ne tik stilinga, bet ir patogu! Jeigu norite išsirinkti patogius džinsus arba kelnes bei kitus pavasariui tinkančius drabužius, puikius prekės ženklo United Colors Of Benetton pasiūlymus jau dabar galite rasti čia: https://modivo.lt/c/moterims/prekiu_zenklai:united_colors_of_benetton.

O gal ieškote naujų marškinėlių? Tada prie jums patinkančių džinsų šį sezoną derinkite laisvo kirpimo pastelinių atspalvių marškinėlius – šviesiai mėlyna, rožinė ir kitos panašios spalvos ir toliau karaliauja mados pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oioi

oioi portretas
aha-kol nuotraukoje.....

Valius

Valius portretas
kokia graži panelė.Tikrai ka Lietuvoje mergičkos pačios gražiausios
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių