Klaipėdoje pradėjo veikti penktoji „Valiuta24.lt“ valiutos keitykla Lietuvoje

  • Teksto dydis:

„Valiuta24.lt“ – tai valiutos keitykla, spalio 3 dieną atidaranti naują valiutos keitimo punktą. Jis veiks Klaipėdos prekybos centre BIG, Taikos pr. 141.

„Pirmasis „Valiuta24.lt“ punktas buvo atidarytas 2018 metų pradžioje atnaujintoje Kauno autobusų stotyje. Pinigų keityklų poreikis atsirado iš šios veiklos pasitraukus didiesiems bankams. Veiklą vykdėme tik Kaune, bet klientai dėl palankių kursų atvykdavo iš įvairių Lietuvos miestų. Todėl pernai atidarėme dvi valiutos keityklas Vilniuje ir dabar Klaipėdoje. Iš viso Lietuvoje turime jau 5 valiutos keityklas, – kalbėjo „Valiuta24.lt“ direktorius Mindaugas Ryckis. – Kauno autobusų stotyje esančio punkto darbo patirtis mums padėjo gerai susipažinti su klientų lūkesčiais, poreikiais ir paskatino įsteigti dar vieną valiutos keitimo vietą. Visos operacijos čia bus atliekamos laikantis mūsų pagrindinių nuostatų – sudaryti sąlygas klientams taupyti laiką, pinigus, visada pasiūlyti palankiausią valiutos keitimo kursą ir daugiausia pasaulio valiutų Lietuvoje“.

Partnerio nuotr.

„Valiuta24.lt“ punktai keičia per 50 pasaulio valiutų. Įvairiausių nominalų – nuo stambių iki pačių smulkiausių. Be apribojimų keičiamos vadinamos bazinės valiutos (JAV doleriai, Anglijos svarai, eurai, zlotai, kt.), taip pat – „egzotinės“ valiutos, kurių dažniausiai prireikia vykstantiems atostogauti.

Keičiantis vadinamąją egzotinę valiutą patariama paskambinti iš anksto, pasakyti savo pageidavimus.

„Klientas telefonu rezervuoja reikiamą sumą, mes ją greitai paruošiame. Tereikia atvykti ir pasikeisti“, – paprastą, bet paklausią paslaugą apibūdino M. Ryckis.

„Valiuta24.lt“ punktuose keičiamos iš apyvartos išimtos ir Lietuvoje jau nebesuperkamos valiutos, kurias surenka užsienio šalių centriniai bankai. Tai – iš apyvartos išimti Anglijos svarai, Norvegijos kronos, Škotijos svarai, Danijos kronos ir kt.

„Superkame ir defektuotus pinigus. Defektuotais bankai laiko vos įplėštus banknotus – jei įplyšimas bus centimetro ilgio, jo jau neims. Mes tokius priimame be jokių problemų. Bet pasitaiko, kad būna stipriau defektuoti, tada juos vertiname ir su klientu tariamės dėl pakeitimo sąlygų“, – paaiškino „Valiuta24.lt“ direktorius.

„Valiuta24.lt“ nuolatiniams klientams netaiko komisinio mokesčio – keitimo kursas jiems yra itin palankus.

„Turint didesnę sumą, visada rekomenduojame paskambinti – galime tartis dėl palankiausio kurso. Esame lankstūs, siekiame maksimaliai įgyvendinti klientų lūkesčius ir tapti patikimiausiu paslaugų teikėju“, – pabrėžė specialistas.

Papildoma informacija apie valiutų kursus, šios srities naujienas ir visas keityklos „Valiuta24.lt“ siūlomas paslaugas pateikiama tinklalapyje


Adresai:

Kauno autobusų stoties keitykla, Vytauto pr. 24, Kaunas.

Kauno naktinės „Maximos“ keitykla, Jonavos g. 60, Kaunas. (PC „River Mall“).

PC „Rimi Mylia“ valiutos keitykla, Kedrų g. 4, Vilnius.

PC „Rimi Šiaurės miestelis“ keitykla, Žirmūnų g. 64, Vilnius.

PC „BIG Klaipėda“, Taikos pr. 141, Klaipėda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vienisas

Vienisas portretas
Reikejo 1 dolerio, siaip dovanai. Nuejau nusipirkti, ziuriu kursa ant svieslentes, perku. Sako man valiutos magnatas - 1 euras uz doleri ir dar 1,5 eur uz pardavima... Tai pasiunciau magnata pro jo langeli link Niujorko darbo birzos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių