Nusprendė apklausti, ką galvoja antrosios pakopos kaupimo dalyviai: tai bus patariamasis balsas

Grįžti į straipsnį

Renata

Renata  portretas
Kodėl nebeleidžia dalyvauti apklausoje? Reikia duoti pasiimti tam tikrą sumą visiems.

ir kam tas cirkas

ir kam tas cirkas portretas
jei nesiruošiat žmonių klausyt? toks išsireiškimas ,,Patariamasis balsas'' reiškia ,,ateikit pakalbėsim bet darysim taip kaip nusprendėm ir norim"

QWX

QWX portretas
Kaupti, kaupti, kaupti kol landzberigės kėgėbiatos neišvogs jūsų santaupų...

ai

ai portretas
afera ir tiek

Antanas

Antanas portretas
Nejuokinkit. Pensijų fondai skirti uždirbti finansinėms institucijom, o ne žmonėm sukaupti pensiją. Fondai žmonėm "uždirba" centus, procentą sau nusiskaičiuoja kiekvienais metais, o žmonės gaus pinigus daug kartu nuvertėjusius per daugelį metų.

apklausa

apklausa portretas
ispudis toks ,kad valstybe nieko negarantuoja , nes kas netingi tas desimtim milijonus pensininku sukauptus prasvilpia ir nekaltas lieka ,o kas grazins atgal pralostus ? Tad vercia pasiimt dar likusius skatikus ,o gal jau pabaiga kino nors ?

Ji

Ji portretas
Meluoja

Reike

Reike  portretas
Referendumo kas už tai kad pasiimt visus pinigus iš vagių be jokių ten sąlygų

Tik tiesa

Tik tiesa portretas
Ministrė yra sunki nepagydoma ligonė. Išsilavinimas jos nulinis, su MRU diplomu asmuo yra ras pats kaip asilai su galimybe vežti mėšlą į kalną, daugiau nieko. Klausimas yra, kodėl tokios skiriamos būt ministrėmis. Kad viešai demonstruoti sindromo nukamuotą, nepagydomą nabagę? Gal jai ir tiko būt vietoj šiukšliadėžės SPA Druskininkuose. Bet su tokia patirtimi tikrai ne vieta ministrės poste.

Su..ims

Su..ims portretas
Isprievartavo taciau galmybiu "neturi" ...

Darbo stažas nieko nebereiškia?

Darbo stažas nieko nebereiškia? portretas
Ligoninių slaugių darbas nelengvas, tenka dirbti ir naktimis, o alga nedidelė, tad ir iš dirbus slauge 40 metų ir pensija bus nedidelė. O štai pagal partijos sąrašą padirbėjus Seime porą kadencijų su padidintu atlyginimu ir pensija bus galimai padori? O jei pavyksta pora kadencihų padirbėti kokios nors ministerijos agentūros vadovu su kelis vid. atlyginimus viršijančia alga- bus iš vis puiki pensija?

Ilgai dirbom

Ilgai dirbom portretas
Aciu labai kad keliate Sodros pensijas. Kada zadama padidinti ismokas vienisam zmogui.

Galerijos

Daugiau straipsnių