M. Navickienė: aplinkybių nutraukti pensijos kaupimą sąrašas nebūtų baigtinis

Grįžti į straipsnį

Liuda

Liuda portretas
Žmones tyli ir nieko nesako. Iš mus tik jiuokiasi Ko jus tiek pergyvenat del musų. Matomai kažkam ira gerai . Kad durneliai itraukti i ta nesąmone. Duokit nors dalį pinigų. Buvo kalbeje ,kad duos. Pamiršo. Rašo ir rašo . Šudmaliai

ekonomistas

ekonomistas portretas
Ko čia taip per prievartą laikote toje antroje pakopoje. Reikia paskelbti maratoriumą, kad iki pvz. birželio 1 d. kas nori gali išeiti ir pasiimti savo įnašų dalį, o kas liks ,tie gaus valstybės įnašų dalį, bet jau jokio išėjimo nebus. Kaip valdyti tuos fondus, jei vieną dieną įneša, kitą dieną pasiima.

Jadzė

Jadzė portretas
Jau tokia nelaiminga, tokia nelaiminga, atrodo, kad savo, atplėštus nuo širdies leis pasiimti. Tfu.

koks

koks portretas
kieno reikalas kodėl aš noriu nutraukti vogimą iš manęs? Koks kieno reikalas kur aš išleisiu tuos pinigus? Nors ir mokamoms mergaitėms. Prašau tikrinti savas kišenes, o ne mano!

Tik tiesa

Tik tiesa portretas
Šita nabagė nuotraukoje yra nepagydoma ligonė. Ji mirs lėtai ir labai skausmingai. Jai trupės kaulai. Jos akys vis labiau išsprogs kol ji pavirs į tokį padarą su išvirtusiom iš akiduobių akimis, kūnas jos kratytis. Ji dvės kaip gyvis, kurio smarvės nepakenčia niekas. Ji yra be išsilavinimo. Kilmė jos iš visuomenės dugno. Pagydyti su tokiu išsigimimu neįmanoma, jis būdingas daugumai patologiškai defektyvių žydžių. Klausimas, kodėl tokią išsigimėlę patvirtino ministre?

Matai...

Matai... portretas
Dar reikia priezasties kad nustotu tave prievartauti ...

...

... portretas
Koks baisus feisas norintis sunaikint Lietuva

Koks dar

Koks dar portretas
sarasas? Savo pinigus galiu pasiimti kada noriu!

Galerijos

Daugiau straipsnių