Seimas svarstys siūlymą gyventojams leisti 1,2 proc. GPM skirti religinėms bendruomenėms

Grįžti į straipsnį

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯ portretas
Pats laikas,apmokestinti šitą legalizuotą smegenų pudrintojų sektą,o ne teikti jai lengvatas ir paramas.

Anonimas

Anonimas portretas
VEL BLOKOJAMA,

PADORU KUNIGA RASTI YRA SUNKIAI,NEIMANOMA BEVEIK,

PADORU KUNIGA RASTI YRA SUNKIAI,NEIMANOMA BEVEIK, portretas
Jeigu baznycia nemoka mokesciu,jokiu pinigu jiems,kunigai ir taip baliavoja su valdzios vyrais,kartu geria,kartu mergas kibina,kokius kainas kunigai yra susikele baisu,kiek turtu turi kunigai ,zemiu,lesu,namu,masinu,reikia tuos varksus tikrinti ka jie isdarineja apsimete angelais,Vegele ir tas papirko kunigeli,kad baznycios bobutes remtu Vegele i prezedentus,ar ne koktu ziurint ka isdarineja tokie kunigai ,parsiduoda uz pinigus,VELNIO TARNAI,daugelis nepripazista dieva,tik del naudos stoja i tarniste kunigo,i ka zmones pavirto,PINIGU ZOMBIAI,

KLAUSIMAS

KLAUSIMAS portretas
O kaip „Romuva"??? Kada įvykdysite Europos Teismo sprendimą ir pripažinsite „Romuvą"? ORIOS, kultūringos, išsilavinusios Europos tautos DIDŽIUOJASI VISA SAVO TAUTOS ISTORIJA - ir krikščioniškąja, ir iki krikščionybės buvusia, bei to meto Tikėjimu! O mes, mūsų politinis „elitas"??? Kada savo PAREIGĄ įvykdysit?

Skiriu jau keli metai

Skiriu jau keli metai portretas
Nu bažnyčiai galima skirti ir dabar

Klebonas \\\\\.../////

Klebonas  \\\\\...///// portretas
O ką,kunigų vaikai turi badauti?

Religinės bendruomenės

Religinės bendruomenės portretas
yra atskirtos nuo NVO (nevyriausybinių pilietinių organizacijų) ir valstybės, būtent dėl to, kad čia yra religija. T.y. kad įvairios, jau seniai esančios ir tik tikėjimu pasižyminčios visuomenę ,,medžiojančios" grupės. Patys pasvarstykit - religija pagrinde ,,važiuoja" dvasiniais dalykais (kiekvienoje religijoje jie kažkiek skiriasi..), tik savo religijos populiarinimu ir nesikišimu į pasaulinius reikalus. O tas yra labai paranku valdantiesiems režimams...Dar atsiminkim kad jos dažniausiai ir taip stipriai finansuojamos iš užsienio. Manau įstatymas yra kenkėjiškas ir jį reikia atmesti. Jei tik seime atsiras sveiko proto nežiopliai, susigaudantys kad šventakupriai gudruoliai čia juos ,,nori apvyniot aplink pirštą"

lai Veryga skiria savo GPM ..

lai Veryga skiria savo GPM .. portretas
baznycios PEDOFILAMS remti...

Galerijos

Daugiau straipsnių