Klaipėdoje duris atvėrė „Baldų salė“ – laukia gausus asortimentas

  • Teksto dydis:

Didžiųjų Lietuvos miestų pirkėjų atrasta ir pamėgta minkštųjų ir korpusinių baldų parduotuvė „Baldų salė“ plečiasi – duris atvėrė ir Klaipėdoje. Tilžės turguje įsikūrusioje baldų parduotuvėje laukia gausus, apie 10 tūkst. prekių asortimentas.

Išsirinks kiekvienas

Klaipėdoje įsikūrusiame Tilžės turguje duris atvėrė vilniečių ir kauniečių jau pamėgta minkštųjų ir korpusinių baldų parduotuvė „Baldų salė“. Salonas atidarytas Tilžės g. 51, Klaipėda (Tilžės turgus, trečias paviljonas). Visa parduotuvė užima 850 kv. m plotą, kuriame – asortimento gausa.

„Namus kuriančių ar juos atnaujinti norinčių klaipėdiečių čia laukia platus ir nuolat atnaujinamas sofų, žurnalinių stalelių, stalų, kėdžių, komodų, indaujų, virtuvės komplektų, lovų, spintų ir kitų baldų asortimentas. Parduotuvės konsultantai gali pasiūlyti rinktis iš daugiau nei 10 tūkst. skirtingų prekių. Turime didelę pasiūlą pagal kiekvieno poreikius ir kišenę. Be to, pirkiniams taikoma 365 dienų pinigų grąžinimo garantija“, – kalbėjo „Baldų salės“ vadovas.

„Baldų salės“ nuotr.

Kokybė – garantuota

Parduotuvėje gausu baldų, pritaikytų kiekvienam jaukių namų kampeliui. Galima rinktis tiek iš ekspozicijos, tiek konsultuotis su darbuotojais ir išsirinkti patinkančias prekes iš katalogų. Į „Baldų salės“ ekspoziciją patenka tik kruopščiai atrinktos kokybiškos prekės, tad klientai tikrai lieka patenkinti.

„Siūlome daug įvairiu baldų, kurių klientai nesuras kituose parduotuvėse. Pardavimui atrenkame tik kokybiškus baldus. Jeigu kuri nors prekė sulaukia bent kelių blogų atsiliepimų, tokią prekę kaipmat išimame iš prekybos“, – pažymėjo „Baldų salės“ vadovas.

Jis pažymėjo, kad parduotuvės klientai tikrai ras sprendimus, atliepiančius individualius jų poreikius ir galimybes. Visi parduodami baldai išsiskiria labai patraukliomis kainomis ir gera kokybe.

„Be to, visiems klientams taikoma 365 dienų pinigų grąžinimo garantija, tad jei gavus prekę, pavyzdžiui, nepatiko spalva, klientas ją gali grąžinti atgal. Grąžinimų dėl netikusios prekės ar jos kokybės turime vos 1 proc. nuo pardavimų, tai reiškia, kad klientai patenkinti mūsų parduodamais baldais, jie atitinka jų poreikius ir puikiai dera namuose“, – pridūrė pašnekovas.

„Baldų salės“ nuotr.

Patogios pirkimo sąlygos

Kiekvienas „Baldų salės“ klientas gali rinktis jam patogiausią apmokėjimo būdą. Vilioja ir tai, kad nereikalingas išankstinis avansas už pasirinktus baldus.

„Siūlome praktiškai visus atsiskaitymo būdus, visus užsakymus iki 299 eurų pristatome visoje Lietuvoje už simbolinį 15 eurų mokestį. Jei klientai išsirenka baldų už daugiau nei 299 eurus, pristatymas visoje šalyje – visiškai nemokamas. Užsakant baldus internetinėje parduotuvėje nereikalingas avansas, todėl klientas visada gali būti ramūs dėl savo pinigų, nes mes suteikiame galimybę už pirkinį atsiskaityti pristatymo metu.

Be to, siūlome baldų užnešimo ir surinkimo paslaugas. Tokiu būdu galime užtikrinti, kad tiek transportuojant, tiek surenkant baldus jie nebus pažeisti, išlaikys kokybę ir bus paruošti naudojimui. Klientui beliks tik sugalvoti, kuriame namų kampe jų išsirinktas baldas tiks labiausiai ir mėgautis kokybišku pirkiniu, neabejotinai tapsiančiu išskirtiniu namų akcentu“, – kalbėjo „Baldų salės“ vadovas.

Naujai duris Klaipėdoje atvėrusioje „Baldų salės“ parduotuvėje galima ne tik rasti patinkančių minkštųjų ar korpusinių baldų, tačiau ir sutaupyti, mat dabar vyksta nuolaidos.

„Šiuo metu baldams ekspozicijoje taikomos įvairios nuolaidos, tad kiekvienas tikrai ras, ką įsigyti. Visgi, jeigu klientas kažko salėje neranda, visada pasiūlysime išsirinkti iš katalogų ir pristatysime iš gamyklos vidutiniškai per 15–35 darbo dienas. Pristatymas priklauso nuo gamyklos apkrovos ir pasirinkto baldo specifikos, tačiau visada stengiamės rasti optimalų sprendimą, kuris atitiktų klientų lūkesčius“, – pažymėjo „Baldų salės“ vadovas.

„Baldų salės“ nuotr.

Įvertino ir klientai

Kadangi „Baldų salės“ parduotuvės jau kurį laiką veikia Vilniuje ir Kaune, klientai spėjo ne tik atrasti šią baldų oazę, bet ir įvertinti prekių kokybę, aptarnavimą, pirkimo sąlygas ir pan.

„Google“ sistemoje jau palikta daugiau nei 600 klientų atsiliepimų, o bendras įvertinimas – 4,6 balo iš 5 galimų, tad „Baldų salė“ jau spėjo pelnyti pirkėjų simpatijas. Žmonės komentaruose dėkojo ir už greitą pristatymą, ir pagalbą išsirenkant tai, kas labiausiai derėtų prie namų interjero.

„Viskas gerai, likau patenkinta. Pristatyta į namus, šaunūs vyrukai. Sofa atitiko mano poreikius, patogi, surenkama labai lengvai“, – įvertinimą paliko pirkėja.

„Labai šauni baldų parduotuvė. Baldai labai kokybiški, tvirti, tobuli ir gražūs. Pirkau baldus iš „Carlo“ kolekcijos. Darbuotojų bendravimas malonus. Netiko užsakyta prekė, pakeitė į tinkamą. Pinigus taip pat už prekę grąžino greitai. Problemų sprendimas greitas. Dirba puikiai. Rekomenduoju“, – pasisakė dar viena „Baldų salės“ klientė.

„Baldų salės“ nuotr.

Kviečia užsukti

„Baldų salės“ parduotuves galima rasti trijuose Lietuvos miestuose ir internete.

Vilniuje parduotuvė įsikūrusi Laisvės pr. 88, antrame aukšte, Kaune – prekybos miestelyje „Urmas“ (Pramonės pr. 16F), Rytinės galerijos 18-oje salėje.

Naujausia parduotuvė Klaipėdoje – Tilžės g. 51 veikiančiame Tilžės turgaus trečiame paviljone. Čia klientai laukiami nuo trečiadienio iki sekmadienio.

Minkštuosius ar korpusinius baldus taip pat galima rinktis internetinėje parduotuvėje www.baldusale.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Milda

Milda portretas
Nekreipkit dėmesio i kritikus, yra žmonės kurie visada nepatenkinti gyvenimu, pirkau jau keleta kartu, nuostabus aptarnavimas, dėl kokybės jokiu priekaištu

Klientas

Klientas portretas
Šitoje kontoroje. Baldai patys pigiausi, nekokybiški. Kaip jie patys sako, o ko jūs tikites už tokia kaina. Gavus nekokybiška gamini, tenka laukti 4 menesius. Komentarus trina ir patys gražiu sau rašosi. Kaip jie dar sako, jei nepatinka gali kreiptis i teisma. Aplenkite šituos nukokybišku pusgaminių sandėlį.

Rimas

Rimas portretas
Buvau, viskas patiko, nusipirkau komoda
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių