Seimas atlaisvino alkoholio prekybą bei reklamą

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Kad atlaisvino prekybą, tai sveikintina, sumažės šešėlinio prekyba ir ,,bobučių,, pajamos, o štai reklamą, ne tik alkocholio, reikia visiškai uždrausti.

Cha

Cha portretas
Visais laikais didelę biudžeto pajamų daį sudarė pajamos iš alkoholio. Ar caro Rusijos, ar liandzberginės Lietuvos - jokio skirtumo, be pijokų valstybė griūva. O dar kai parlamentarai tiesiogiai pelnosi iš jo prekybos....gerkite, žmonės !

Samurajus

Samurajus portretas
Reiškia "Sake" - apribojimų.

Gerai

Gerai portretas
kad dar neįvedė normą kiekvienam piliečiui privalomo alkoholio pirkimui

ll

ll portretas
Kaip gražiai E..Gentvilas remia akoholio verslą tame tarpe ir Mockų ir aišku nieko abu su Čmilyte apie Masiulį su Kurliansku tada nežinojo ,Ir Mockus liko nekaltas kaip kūdikis. Ir kaip gražu, kai valdantieji kovoja prieš priklausomybes,skiria biudžeto pinigus kovai prieš nepriklasomybes,matyt visuomenė tapo tokia kultūringa,kad jau nereikia varžytis.

yja

yja portretas
kažkada buvo tokia dainuška; vyrai gėrė vyrai gers kol žemelė apsivers, kai žemelė apsivers vyrai gėrė vyrai gers

yja

yja portretas
tai kad ir be šito leidimo mugėse seniai prekiaujama vyneliu, beje labai neaiškaus kvapo ir skonio. Nusipirkau ir į kriauklę išpyliau. Sakė natūralus uogų vynas, o gervuogių nei skonio nei kvapo, dar daugiau-kažkokiu tepalu dvokė

Kas gali dar suabejoti

Kas gali dar suabejoti portretas
kad dabar dabar jei kolxoznikai vėl gryš į valdžią tai visų pirma su patosu ir heroiškumu imsis atšaukinėt va šitą neitin reikšmingą šalies mastu, potvarkį.Jie tik tokius įstatymus mato ir tik tokias problemas sprendžia. Stambūs, tikrai reikalingi Lietuvai dalykai jiems neįkertami..

nu va

nu va portretas
vokeliai duoda rezultatu ,kas ju daug turi .

VL

VL portretas
to *žemaitis* gal galetum išversti i lietuviu kalba ta savo šedevra --*komsockonkanapliberai* ???

Anonimas

Anonimas portretas
Ve ryga su durniu laivu SKESTA !!!

alis...

alis... portretas
reikia palaisvinti ir prekybą... juk ne vaikai juk esame, kuriuos reikia ganyti...

Komentaras

Komentaras portretas
Šaunuoliai konservatoriai,pirmyn! Girta tauta- paklusni tauta. Manot,kad jus išrinks? Ne,pasigers ir ... pamirš balsuoti.

valdzia rupinasi tauta

  valdzia rupinasi tauta portretas
mokyklas uzdarineja...ligonines.... alkoholi atpigins.... gerkit runkeliai svaighinkites apie abonementizatoriu tatu ir dedziu vakcynatoriu gerove svajokit...

Adam

Adam portretas
Kaip sakant žingsnis į priekį ir du atgal..

A

A portretas
Ar norima sugrįžti į tuos laikus, kai alkoholis buvo mūsų brolis, o nikotinas, dabar ir "žolė" - vitaminas? Mugės ir kiti vieši renginiai nėra vieta, kurioje turėtų būti linksma, tik pavartojus.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Ir anksčiau visais laikais svetimi slavų carai, karaliai, dvarponiai, kosmopolitai vyskupai, patriarchai visaip skatino girtuokliavimą, statė samagono varyklas, per Magdeburgo teises kvietėsi svetimšalius svaigalų prekybai korčmose, knaipėse ir pan. Tik vienas mūsiškis šviesios atminties MOTIEJUS VALANČIUS sėkmingai kovojo ir pasiekė labai daug, gelbėdamas žmones nuo girtuokliavimo, taip pat mokė žmones rašto ir organizavo knygų bei kitokios spaudos spausdinimą ir gabenimą į Žemaitiją ir Lietuvą. Dabar tik LIETUVOS VALSTIEČIŲ ir ŽALIŲJŲ SĄJUNGA tęsia garbingą M. VALANČIAUS darbą. O svetimi Kremliaus šuneliai Komsockonkanapliberai visokiais būdais vėl skatina girtuokliavimą, prikergdami dar ir po kanapių priedanga.hašišo bei kitų narkotikų gamybą ir vartojimą.

pirmyn, vata-konservata!

pirmyn, vata-konservata! portretas
Būtinai atlaisvinkite, juk reikia alkoholikų balsus užpelnyti!

Anonimas

Anonimas portretas
tur būt tik lietuvoje ir priiminėjami tokie durni įstatymai kad pasikeitus seimui kiti bepročiai jo niekaip atkeist negali.

ko ir reikėjo tikėtis

ko ir reikėjo tikėtis portretas
absoliučiai nekorumpuotas "seimas" atidirbinėja narkodolerius? Tikiuosi, nenusipiginot? Ar čia iš serijos" narkomanus lengviau apgaudinėt?"

Galerijos

Daugiau straipsnių