Ekspertė atskleidė tris auksines taupymo taisykles: tikrai nereikia sukaupti milijono

Grįžti į straipsnį

as

as portretas
patarimai seimo VAGIMS nes paprastas zmogelis is minimumo nieko nesutaupys

Reikia

Reikia portretas
turėti gerą išsilavinimą ir būti komunikabiliu. Tada bus adekvatus atlyginimas ir taupyti nereikės.

Ramus

Ramus portretas
Greiciausias kelias pasakyti darbdaviui, kad pakeltu alga del taupymo ir taupai, taupai, taupai....

Na

Na portretas
Reikėtų turėti tikslą. Tuomet ir sutaupyti nesunku.

juokingiausia

juokingiausia portretas
kai siūlomos programėlės stebėti išlaidas. Tai kokiu reikia būti avino galva, kad nežinotum savo išlaidų? Ar savo kortelę ar grynus dalinate gatvėje sutiktiems, kad nežinote kiek išleidžiate?

Stukačiai

Stukačiai portretas
Dar viena papildoma pinigų taupymo priemonė. Tik vat įdomu, ar tie pinigai laimės prideda...Ir jie galvoja, kad niekas nesupranta, ką jie daro :D

Kai

Kai portretas
Užaugsiu būsiu nuomonės formuotoje visais klausymais

S.S.S

S.S.S portretas
kiek šiais laikais priviso ekspertų, kad siaubas, ant kiekvieno kampo. Gal savo eksperto teiginius ir taikykite sau ir savo šeimos nariams, o manau kiekvienas žmogus ar šeima sugeba ir be pašalinių patarimų tvarkyti savo gyvenimus.

Anonimas

Anonimas portretas
IŠ KUR PRIVISO VISOKIŲ SEKS EKSPERTŲ ??? SENIAI ŽINOMA KAS TAUPO PINIGUS JŲ NIEKADA NETURI...

Antanas.

Antanas. portretas
Dažnai taupoma tam, kad investuot, o po to jau iš tos investicijos teikiamų dividentų - gyventi. Daugelis mano, kad tam reikalinga sutaupyti solidžią sumą. Tai ir yra jų pagrindinė klaida. Berods Spenseris rašė: "Kuomet amatininkas galanda savo įrankį - ji savo darbą ir laiką investuoja į savo darbo priemonę." Taigi, net visiškai neturint grynųjų, tieiog būtina dėti visas pastangas, kad kuo darbingesnėje būsenoje išlaikyti tai, ką jau turi. Ir ne svarbu, ar tai tavo dirbtuvėlė, ar daržo lysvė, ar plaktukas. Jeigu pastarasis turės patikimą ir patogų kotą - tai leis padaryti, o tuo pačiu ir užsidirbti, daugiau, panaudojant mažesnes pastangas. Jau nekalbant apie betkokį pjaunatį, grėžiantį ar duriantį įrankį. Jeigu jis tinkamai užgalastas - darbas su juo daug našesnis bei malonesnis.

Galerijos

Daugiau straipsnių