VRK pripažino R. Žemaitaitį per rinkimus naudojantis Seimo nario padėtimi

Grįžti į straipsnį

tik ministras ,,,,,

tik ministras ,,,,, portretas
Zemaitaitis gali buti tik ministru,bet tik ne prezedentas,jis labai sokinejantis su savo pasisakymais,prezedentas turi buti ramus,tikslus,o ne sokinejantis kaip varle pries dalgi,protingas zmogus niekada ne draskos zodiais bet ramiai,gudriai darantis,

Žemaitaitis yra žydas

Žemaitaitis yra žydas portretas
Jam galima tyčiotis iš žydų, nes jis tyčiojasi iš savęs. Parodyk mandatą.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Tai kad jis ir turi seimo nario mandatą, prieš dar turi prabalsuoti dauguma, kad atimti mandatą už seimo nario etikos pažeidimą. Kam rašot tokias užsakomas nesamones, nes kiti du sisteminiai kandidatai labiau priimtini ir labiau kažkam tinkami. Kas kas tai Žemaitaitis kuris tikrai padarytų daug į gerą dėl Lietuvos ir žmonių labui, aš ir mano artimųjų ratas atiduosim balsus už jį.

Žemaitaitis iš tiesų gerai atrodo

Žemaitaitis iš tiesų gerai atrodo portretas
Tokį Prezidentą bus miela užsieniui parodyt. Gitanas nesveiko kūno, rankytės kaip mergytės, veidas kaip kibiras, neproporcingai, taip nutiko tikriausia atsiradus iįsigimimui dėl jo motinos ubagas žydės, kuri prie Darbėnų buvo pigi pastumdėlė ir tik vėliau Gitanas susikūrė gražią biografiją.

> na

> na portretas
Na na....,prezikas žemaitaitis? Tai nuo žodžio prez.......s ,tai tikrai patiks ir tiems ir toms ir aniems ir.. anoms ir žydriems ir......

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> Viskas buvo ramu. Palestinoje vyksta atviras genocidas, o jūs sakote nieko tokio, jiems galima?

na

na portretas
klaipeda per meru rinkimus balsavo uz Zemaitaiti,jei ir per preziko rinkimus taip uz ji balsuos o jei dar prisides zemaitija,tai turesim gera prezidenta.

Viskas buvo ramu

Viskas buvo ramu portretas
Visą tą pekla pradėjo Zemaitaitis su tais pagaliukais na ir prasidėjo varyt kas nori ant žydų baikit vieną kart karas senai baigėsi

:))))

:)))) portretas
O Nausėda ir Simonytes NE

kas tikrinsVRK darbus,kas juos reme,

kas tikrinsVRK darbus,kas juos reme, portretas
Kada tikrins kukliankij veiksmus pries valstybe,kas dejo parasa del abramoviciaus pilietybe,kur tie asmenys kurie buvo paperkami,kada bus valoma valdzia-parsidaveliu,

svolaciu seimas,

svolaciu seimas, portretas
jO DAUGUMA SEIME SEDI svolaciai,kurie nori lietuvius isnaikinti,matos da daro smil---------yte------,somon----yte,,,,ir daugelis kitu,jos naikina valstybe ruose dirvai antrai izraeliui sukurti,uz eilerasti zmogu teise,kur ta teisingumas,kaip toks vegele yra advokatu pirmininkas,aisku ko vegele nori buti prezedentu,jo tikslas su zydu pirmininke sunaikinti lietuvybe,tai jau jie atvirai smil ir simon daro ,naikina lietuvos kalbos komisijas UZDARO,zmones bukit budrus,matos ka tie svolaciai isdarineja su zmonemis,valstybe,praso pinigu is zmoniu del saugumo,o kur tie milijardai isvogti,aaaaaaaaa,spyga jums ,grazinkit isvogtas lesas,kur ponas vegele,ko jis neliepe teismams dirbti del valdzios vagystes,jie visi vagys,aferistai,mes jums neduosim lesu ,vogtus grazinkit ,ir bus lesu armijai,

O jei taip

O jei taip  portretas
Pamascius ka gi Zemaitaitis prisidirbo OGI NIEKO!!! Kai LANDSBERGA ATLAPOJAS MARMUZE TAUTA SUNAUJA USVADINO. KUR BUVO KONSTITUCINIS TEISMAS ???? O cia pamanyk TIK zyda zydu pavadino ir jau UI KAIP BLOGAI!! Stai apie konservatorius Zemaitaitis pasake 100% tiesa,apie liberalus 100% tiesa,apie laisves paleistuvius 100% tiesa. O Beja zydai dabar dar ir zmogzudziai AR TAI MELAS???

Domui

Domui portretas
Juk puikiai supranti kad meluoji, bet vis tiek meluoji :))) Žinai gi, kad Žemaitaitis nemano jog „prisidirbo“, o supranta, kad tiesiog Seime į „pervažiavo“ konservatorių+liberalų buldozeris, prieš kurį jokie teisiniai argumentai yra bejėgiai. Ir, kad su „šakėmis prieš traukinį“ gali šokinėti tik beprotis ar toks užsispyręs „antitarybininikas“ kaip Gražulis. Žemaitaitis teisininkas ir veikia teisiniais metodais, kiek dar liko galimybės fašistuojančių konclibų absoliutizmo sąlygomis.

Domas

Domas portretas
Žemaitaitis suprato „prisidirbęs“, todėl žada pasitraukti iš Seimo (kad nebūtų pašalintas). O prezidento rinkimuose vis tik bandys savo laimę. Taigi Seime nepritapo, o štai Valstybės vadovo pareigoms tikisi tikti. Žaidimai žaidimais. Bet, tikėtina, ir rinkėjas turi savo galvą.

Susidaro toks jausmas

Susidaro toks jausmas portretas
Kad šiandien konservatoriais/liberalais tapę politikai anksčiau pakentė lietuvius tol kol gavo absoliučią valdžią (ar bent jau taip mano), o kai visos valdžios virvutės jų rankose: kišeniniai teismai, prokurorai, policija, VSD ir STT, tai į bet kokią demokratiją, nuomonių pliuralizmą šalyje landsbergių gauja gali riebiai atsikrenkštę nusispjauti: -Susidoroti su politiniais oponentais, sufalsifikuotais įrodymais, nuteisti politinius oponentus pagal „ekonominius“ straipsnius, tiesiog apšmeižti žiniasklaidoje ar tiesiog pasinaudodami buldozerine „daugumos teisę“ išstumti iš valdymo struktūrų ir politikos. Dabar jiems lietuvis turi teisę būti tik arba landsbergistu arba bebalsiu vergu.

Šimonytė kaip putinas nemato reikalo bendrauti su žmonėmis:

Šimonytė kaip putinas nemato reikalo bendrauti su žmonėmis: portretas
„Į prezidentus kandidatuojanti premjerė Ingrida Šimonytė sako nematanti būtinybės vykti į regionus per rinkimų kampaniją, nes mano esanti pakankamai žinoma Lietuvos rinkėjams.“

tuščias pasirodymas

tuščias pasirodymas portretas
šokinėjo, kaip varlė prieš dalgį, ir prišokinėjo

Na, suprantu, kodėl rusai ir jų šunys nekenčia lietuvių

Na, suprantu, kodėl rusai ir jų šunys nekenčia lietuvių portretas
Bet niekaip negaliu suprasti iš kur šitokia gyvuliška patologinė landsbergistų neapykanta savo tautiečiams turinčių kiek kitokias nei jų politines pažiūras. Tuo labiau, kad požiūris į rusija visų lietuvių sutampa, gal išskyrus keletą nusususių prorusiškų marginalų. Jeigu šitaip būtų buvę 1990 metais, šiandieniniai konservatoriai tikriausia būtų nuėję tarnauti rusams, kad tik „nesusidėti“ su Lietuva, trokštančia išsivaduoti iš komunistinio jungo.

Paskaitai

Paskaitai portretas
ir nesitiki, kad tokia (demokratija) į vienus vartus. Žmogų tiesiogine prasme griaužia. Kas tą daro visiems aišku.

Žmonės jį tikrai gerbia

Žmonės jį tikrai gerbia portretas
Ardykitės kiek tik norite. Normalūs žmonės esmę supranta. Žemaitaitį palaiko žmonės. O vartydami propagandą kaip labai reikia pamėgti net pedofilus žydus ir net išsigimusias žydes, kurios savo išore primena šimpanzės ir yra idiotės, na, su tokia propaganda ir teismais nieko nepasieksite, nes žydes vus viena išžudys. Visas ir be gailesčio išžudys nepriklausomai kokią demagogija varysiu apie žydus ir kad negalima jų kritikuoti. Žydai yra išsigimę ir veltėdžiai. Jie bus išžudyti. Taip radome, taip paliksime. Galite apsiramino ir nebesiste gti pūsti muilo burbulų apie žydų kultūrą. Tai idiotų ur padugnių kultūra tolygi pigaus viešnamio cirko vaidinimui kur Sara su barzda aptarnauja analinio sekso metu jai atvestus rusų kareivius. Aiškiau?

Lenzberginis rezimas

Lenzberginis rezimas portretas
Dabar kersins Zemaitaiciui per visas savo kisenines strukturas

aha

aha portretas
Klaipėdėčius išdurė šis pumpotaukšlis,dabar dar kelis procentėlius apmulkins

cha, vos tik KT... orakulai nulipo nuo sprando

cha, vos tik KT... orakulai nulipo nuo sprando portretas
po savo uzsakomus teismus betasydami zmogu , is paskos atsuoliavo VRK suleriai aferistai su savo konservatpediku uzsakytais pakliedejimais ier vel puole sikt ir dergt ... VRK aferiugos -papasakokit kaip ten simoonyte surinko tiuos balsus kuriu tikruma neymanoma niekur patikrint ???

Sovietinė vrk

Sovietinė vrk portretas
Ar atsakys už rinkėjų duomenų nutekinimą?

manau

manau portretas
Visiškas totalitarinis sovietmetis ir atviras susidorojimas su neparankiais režimui asmenimis.

Galima

Galima portretas
ir prie stulpo prisi3,14sti...

O jei tai padarys Šimonytė

O jei tai padarys Šimonytė portretas
Bus teisėta?

Galerijos

Daugiau straipsnių