Paaiškėjo, kas tapo projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ nugalėtojais

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje nugriaudėjo LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ didysis finalas. Jo nugalėtojais tapo ir LNK įsteigtus 15 tūkstančių eurų laimėjo mokytojos Nomedos Kazlaus komandos dalyviai vaikinų grupė „T3“. Už juos balsavo 39,1 proc. žiūrovų.

Antroji vieta superfinale atiteko grupei „Fuzija“ (30,1 proc.), trečioji – Emilijai ir Rugilei (23,4 proc.), ketvirtoji – Ericai Jennigs ir Pranui (7,4 proc.).

Projekto finalą atidarė įspūdingas, jungtinis projekto mokytojų Beno Aleksandravičiaus, Gabrielės Vilkickytės, Nomedos Kazlaus ir Vaido Baumilos bei jų finalistų pasirodymas, o kuriant arenoje nugriaudėjusį šou, kartu prie finalistų prisijungė ne tik ELITAZ gyvos muzikos grupė, bet ir daugiau nei 50 šokėjų, artistų ir muzikantų bei vakaro staigmena tapusi muzikos kūrėja bei atlikėja Monikaze. Specialų pasirodymą skaičiuojant finalinius rezultatus surengė ir dešimtojo projekto sezono nugalėtojas Anyanya.

Grupė „T3“ projekto finale kovojo kartu su dar aštuoniais finalistais: jaunimo alternatyvios muzikos grupe „Fuzija“, buvusios projekto mokytojos bei žinomos atlikėjos Ericos Jennings ir jos sūnaus Prano duetu, etnomuzikologės Dalios ir jos sūnaus „Kūjeliai“ grupės nario Juliaus duetu,  „Lietuvos balsas. Senjorai“ projekto nugalėtojo Antano Gaudiešiaus ir jo dukros Gabrielės duetu, lyriškųjų merginų Emilijos ir Rugilės duetu,  violončelininkų „Voiceless“ ir Kristinos Jurės kolektyvu, operos solistų Mindaugo ir Osvaldo duetu, italo Norberto ir lietuvių aktorės Teklės duetu.

 

Po pirmojo balsavimo etapo, scenoje pasirodžius visiems devyniems finalistams buvo paskelbti keturi, daugiausiai žiūrovų balsų surinkę dalyviai, kuriais tapo „T3“, „Fuzija“, Emilija ir Rugilė bei E. Jennings su sūnumi Pranu.

Superfinale balsavimas buvo pradėtas iš naujo ir keturi superfinalistai scenoje pasirodė dar kartą, atlikdami nokautų etapo dainas.

Po pergalės projekto nugalėtojai netramdė džiaugsmo ir dėkojo visai Lietuvai už palaikymą.

„Lietuvos balsas. Kartos“ finalo metu paskelbta ir apie naująjį – būsimą „Lietuvos balsas“ solistų sezoną, kurio aklųjų perklausų filmavimai prasidės liepos mėnesį. Atskleista ir didžioji naujojo sezono intriga – mokytojų kėdes šį kartą užims dešimtojo projekto sezono mokytojas Mantas Jankavičius, šio sezono žvaigždės Benas Aleksandravičius ir Gabrielė Vilkickytė bei naujas projekto šeimos narys – viena ryškiausių šių dienų Lietuvos pop muzikos žvaigždžių Jessica Shy.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džiaugiamės,

Džiaugiamės, portretas
Laimėjo patys verčiausi "T-3" su Maestrina Nomeda, sveikinimai!

Na

Na portretas
Šaunuoliai vaikinai,šaunuolė Nomeda,didelės vidinės kultūros žmogus,šilta,tikra,be galo talentinga.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių