Netrukus prasidės beveik 5 mln. eurų kainuosianti sostinės Riovonių gatvės rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Jau birželį sostinės Vilkpėdės rajone bus pradėtas Riovonių gatvės 1,7 km ilgio atkarpos kapitalinis remontas. Skelbiama, kad rangos darbai savivaldybei atsies 4,85 mln. eurų.

Kaip nurodo Vilniaus savivaldybė, gatvės rekonstrukcija bus atlikta atkarpoje nuo Riovonių gatvės 107 iki Savanorių prospekto.

Numatoma, kad remontas vyks dviem etapais. Pirmojo metu atkarpoje nuo Savanorių prospekto iki sankryžos su Skaistvario gatve bus paklota nauja danga, vienoje pusėje ketinama įrengti dviračių taką.

Pertvarkoma bus ir sankryža su Skaistvario gatve. Kartu su remontu bus atnaujintos ir esamos autobusų laukimo stotelės, o abiejose gatvės pusėse tarp Savanorių prospekto ir Skaistvario gatvės numatytos lygiagrečios automobilių stovėjimo vietos.

Antrasis gatvės remonto etapas numatomas nuo geležinkelio tunelio iki Riovonių gatvės 107. Jo metu gatvės dangą ketinama kloti trinkelėmis, o sankirtose su akligatviais numatyti dangos išplatinimai – aikštelės. Ruožo pabaigoje taip pat bus įrengtas transporto apsisukimo žiedas.

Gatvės rekonstrukcijos darbus atliks bendrovė „Fegda“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wilno nasze

Wilno nasze portretas
Revancy-zasrancy.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių